Fotbollssäsongen är igång på allvar för division 2-klubben IFK Malmö. I går genomförde "gulingarna" sin första grästräning för året och på måndagen är det träningsmatch borta mot Landskrona BoIS.

Startelvan (4-5-1): Joakim Moberg – Karim El hage, Robert Kjellin, Jörgen Svensson, Mahmod Khattab – Migjen Shaqiri, Ali Jasim, Haris Xhemajli, Martin Abrahamsson, Zoran Jovanovic – Nana Piesie. Avbytare: Azeem Razwan, Blerim Mullici, Daniel Jovanovic, Fisnik Alaj, Lirim Sali, Valon Muslijaj, Valon Shkuliq, Abdul Semwanga-Nyende (målvakt), Adnan Zukancic (målvakt).

Aktuellt: Daniel Jovanovic och Migjen Shaqiri som var på skadelistan inför matchen mot IFK Värnamo tränar för fullt och är med i truppen mot Landskrona BoIS. För knäskadade Kenneth Gustavsson är det dock fortsatt vila som gäller.

Liksom senast kommer IFK Malmö att spela med en man längst fram på topp. Den här gången är det Nana Piesie som har fått det förtroendet. Vidare är Jörgen Svensson och Martin Abrahamsson tillbaka på sina ordinarie platser.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Det ska bli jätteintressant även om vi inte vet om de kommer med ett halvt A-lag eller hela sitt Tipselitlag. Oavsett är det ett riktigt starkt lag som vi kommer att få möta.

Vi tycker också att det är bra att vi får två matcher på gräs före seriestarten. Det är väl i och för sig ganska normalt, men det är skönt att konstatera att det blir så även i år. Nu gäller det bara för oss att behålla det fina spelet som vi har haft på sistone.