Träningskollen tisdag

Ifkmalmo.com presenterar stolt träningskollen. Möjligheten för alla läsare att hemifrån följa vad som händer på träningarna. Ambitionen är att rapportera från de flesta passen.

Träning: Fotboll.

Tid och plats: 17:15-18:45 på Malmö Stadion plan 7 (gräs).

Vädret: Blåsigt och 8° C.

Skador/sjukdomar: Mittfältaren Kenneth Gustavsson känner för tillfället inte av sin knäskada och valde därför att åter köra igång med träningen på tisdagen. Fortsätter det i samma stil kan det även bli aktuellt med spel i helgen.

Anders Grimberg, tränare: Det var en ganska rejäl uppvärmning idag. Eftersom vi hade spelat match mot Landskrona BoIS igår, blev det både jogging och stretchning, följt av lite spänst och snabbhetsträning.

Sedan var det dags att dela upp gruppen lite efter hur var och en spelade mot Landskrona. Gruppen med mest spel tog Mikael Svensson och körde småmål med, medan jag hade en del uppspelsövningar med övriga.