Ännu en vinst för P91

Försäsongen har nästan varit för behaglig för IFK Malmös P91. Eller vad sägs om nio segrar på lika många matcher. Många av dessa har dessutom varit med rena utklassningssiffrorna. Lördagens genrep mot Limhamns IF, som slutade 3-2, var kanske tuffast av dem alla.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Det blev en stundtals ganska ful match, vilket berodde på att båda lagen spelade rätt så tufft. När dessutom Limhamns ledare emellanåt uppmuntrade sina spelare att agera osportsligt gjorde det inte saken ett dugg bättre.

Nu tycker jag ändå att vi kom upp i ett bra tempo och rörelse i hela spelet. Efter en jämn första halvlek, som också rättvist slutade 1-1, så gjorde vi två relativt snabba mål i andra, något som skulle visa sig bli matchavgörande.

IFK Malmö – Limhamns IF 3-2 (1-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Mål: 1-0 (13) Tobias Rosenlind, 2-1 (39) Hamodi Hotait, 3-1 (48) Hamodi Hotait
Varningar: Saiid Zadran (IFK)

IFK MALMÖ (3-5-2)

Fadi El Kayed

Yehia Abed El Rehman
Tom Stensson
Manar Ali

Mateo Mandic
Saiid Zadran
Boris Hrncic
Tobias Rosenlind
Ernesto Magaljas

Hicham Ali
Walid Shams

Avbytare

Hamodi Hotait
Ibrahim Abutaq
Josef Ahmad
Michael Lindén
Rami Badran