Inför IFK Malmö – JAIF/BBK 1

Efter en försäsong med sex spelade träningsmatcher ska IFK Malmö på lördagen spela sin första seriematch för året. Det är en nygammal bekantskap som kommer till Malmö Stadion plan 2. Bakom JAIF/BBK 1 döljer sig nämligen fjolårets seriekollega, Blentarps BK.

Truppen: Annica Påhlsson – Frida Ivehed, Hanna Svendsen, Malin Engelbrecht, Matilda Johansson, Anna Arnesson, Carolina Videla, Emelie Jansson, Hanna Nilsson, Johanna Gustavsson, Emelie Andersson, Emma Skatka, Jenny Malmström, Malin Tufvesson, Theresé Lövqvist, Sandra Möller.

Aktuellt: Camilla Bergström kommer att operera ena knäet i nästa vecka, Ida Rahn Johansen rehabiliteringstränar och Mimmi Wetterholtz är ordinerad vila av läkarna.

Christian Påhlsson, tränare i IFK Malmö: Äntligen seriepremiär! Imorgon (läs lördag) inleder vi första omgången med att ta emot JAIF/BBK 1, som är en sammanslagning av Janstorps AIF och Blentarps BK.

Janstorp har varit riktigt bra de sista två åren, och med Blentarps spelare så har de fått en bra bredd också. Det ska bli kul att få spela tävlingsmatcher igen, det har vi sett fram emot länge, och som alltid går vi in för att ta tre poäng.