Premiärförlust för P92

Först ut av alla IFK Malmös seriespelande lag i år blev P92 som mötte Husie IF 2 i P13 Malmö grupp A. En match där "gulingarna" började bra, tog ledningen med 2-1, men föll ihop i den andra halvleken och förlorade med 2-5.

Volkan Fidan, tränare för IFK Malmös P92:

Med tanke på att vi förlorade med 1-8 mot dem i en träningsmatch tidigare i våras, var det ett klart fall framåt för vår del. Före halvtidsvilan rullade vi boll riktigt bra och tog tag i spelet på ett övertygande sätt.

Men som så många förr rasade allt det fina ihop i den andra halvleken. Det är svårt att säga varför vi gör det varje gång, men vi måste helt klart jobba för att killarna ska orka spela lika bra under hela matchtiden.

Trots att det blev förlust kan jag inte vara annat än nöjd med spelarnas insats. De kämpade och slet så gott de kunde. Det var inte förrän sista kvarten det verkliga raset kom, då vi tappade 2-2 till 2-5.

IFK Malmö – Husie IF 2 2-5 (2-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Fadi El Kayed, Malmö
Mål: Omar Khaled 2 (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Pala Abas

Hussein Abdul-Rahim
Jesper Jönsson
Joel Nordström
Amine Petsompan

Dennis Zivkovic
Mohammed Abdulrazeq
Mikaili Nboneku
Jwan Kogi

Omar Khaled
Stefan Margitanovic

Avbytare

Emir Sadrija
Josef Gashi
Milad Kahidani
Orlando Martinez Delgadillo