U-laget kämpade sig tillbaka

Det såg ett tag mycket mörkt ut för IFK Malmös U-lag i premiärmatchen mot Tomelilla IF i den södra reservlagsserien. Med kvarten spelad stod det 0-2. Ett underläge som det tog 50 minuter för "gulingarna" att kvittera. 2-2 blev också slutresultatet.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Tomelilla överraskade genom att göra två tidiga mål, vilket gjorde att vi direkt kom fel in i det hela. Att vi tidigt fick jobba från underläge var nämligen något som gjorde killarna en aning nervösa.

Sedan försökte vi flytta upp positionerna ytterligare i andra halvlek. Vi skapade en del målchanser, fick in kvitteringen, men borde även ha satt ett segermål. Det blev dock inte så den här gången och vi kom ifrån premiären med ett oavgjort resultat.

IFK Malmö – Tomelilla IF 2-2 (1-2)

Arena: Malmö IP
Domare: Romel Luburic, Malmö, Igno Andovski, Malmö, Tommy Thell, Malmö
Mål: 1-2 (38) Ahmed Tamim, 2-2 (65) Paul Havn
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Abdul Semwanga-Nyende

Valon Muslijaj
Lirim Sali
Hajriz Maloki
Armend Kryeziu

Valon Shkuliq
Rogelio Diaz
Carl Holm
Ahmed Tamim

Migjen Shaqiri
Fisnik Alaj

Avbytare

Azeem Razwan (Rogelio Diaz 46)
Paul Havn (Migjen Shaqiri 60)
Jeton Krasniqi (Carl Holm 70)
Henry Safi (Fisnik Alaj 80)
Nezir Mehmeti (målvakt)