1-1 för U-laget

IFK Malmös U-lag och Kirseberg IF spelade oavgjort, 1-1, i söndagens match i reservlagsserien division 1 Södra. "Gulingarna" gjorde 1-0 efter en dryg halvtimme, en ledning som sedan stod sig tills det bara återstod några minuter av matchen.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi spelade stundtals bra fotboll, där vi skapade många målchanser och agerade disciplinerat över hela planen. Sedan i andra halvlek hade vi en period då vi slappnade av och det var också då som de fick sitt kvitteringsmål.

Det var synd att vi inte lyckades punktera matchen i ett tidigt skede, för chanser saknade vi knappast. Sett över 90 minuter var det nämligen vår match, fast det ville sig inte riktigt i avsluten. Men sådan är fotbollen.

Juan-José Cruz Jarlhov gjorde sin första match på ett bra tag och var riktigt duktig på det defensiva innermittfältet. Något annat extra plus fanns inte att dela ut den här gången, utan det var ganska stabilt överlag.

Kirseberg IF – IFK Malmö 1-1 (0-1)

Arena: Kirsebergs IP
Domare: Lars Hansson, Malmö, Naim Bytyqi, Oxie, Ivan Ion, Malmö
Mål: 0-1 (34) Ahmed Tamim
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Abdul Semwanga-Nyende

Azeem Razwan
Hajriz Maloki
Lirim Sali
Mahmod Khattab

Valon Shkuliq
Juan-José Cruz Jarlhov
Jeton Krasniqi
Ahmed Tamim

Migjen Shaqiri
Paul Havn

Avbytare

Rogelio Diaz (Jeton Krasniqi 15)
Fisnik Alaj (Rogelio Diaz 46)
Armend Kryeziu (Paul Havn 75)
Freskim Rexha
Nezir Mehmeti (målvakt)