2-3 igen för P89

Det vill sig ännu inte riktigt för IFK Malmös P89 i Pojkallsvenskan Södra Götaland. Liksom i premiären mot Högaborgs BK brände laget mängder av chanser och förlorade med 2-3. Höllvikens GIF:s segermål kom på straff med endast tio minuter kvar att spela.

Dusko Radinovic & Gustavo Olivera, tränare för IFK Malmös P89:

Tre gånger på hela matchen släppte vi till bakåt och Höllviken var heller inte sena att utnyttja dessa misstag. Däremot missade vi ännu en gång en massa chanser och det duger inte om man vill vinna i Pojkallsvenskan.

Men det har trots allt bara gått två matcher och det finns många matcher att rätta till det hela. Förhoppningsvis kan första vinsten komma nästa vecka mot Kristianstads FF, men först är det DM-matchen på tisdag som gäller för vår del.

IFK Malmö – Höllvikens GIF 2-3 (0-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 2
Domare: Vlatko Kralev, Malmö, Bozo Oparnica, Malmö, Faruk Halilovic, Malmö
Mål: 1-1 (46) Dzevad Nezirevic, 2-2 (64) Alaa Baker
Varningar: Dzevad Nezirevic, Leopold Kolt (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Kahidani

Mustafa Arezoo
Guner Alievski
Patrik Larsson
Sebastian Ottosson

Ghassan Talozi
Ahmedin Sudic
Arbon Kryeziu
Marco Smigoc

Alaa Baker
Dzevad Nezirevic

Avbytare

Amar Hajdarvic (Arbon Kryeziu 36)
Leopold Kolt (Marco Smigoc 64)
Gabriel Olivera