Inför IFK Malmö – Lunds SK

IFK Malmö tappade sina första poäng för året i bortamatchen mot IFK Trelleborg. Men "di gule" är ändå delad tvåa så här långt i division 4 Sydvästra, på samma poäng som ledande Team Sandby IF. På lördagen väntar säsongens andra hemmamatch mot Lunds SK.

Truppen: Annica Påhlsson – Frida Ivehed, Hanna Svendsen, Malin Engelbrecht, Matilda Johansson, Anna Arnesson, Carolina Videla, Emelie Jansson, Hanna Nilsson, Anna Hansson, Emelie Andersson, Emma Skatka, Malin Tufvesson, Sandra Möller, Therese Karlsson.

Aktuellt: På måndag kommer Ida Rahn Johansen att börja träna med laget igen, efter att ha tränat ett tag på egen hand.

Christian Påhlsson, tränare i IFK Malmö: Imorgon lördag, möter vi Lunds SK, ett lag som på endast två matcher redan har gjort åtta mål. Det innebär att det får absolut inte se ut som det gjorde mot IFK Trelleborg i defensiven, utan samtliga prioriterar positionsspelet.

Tycker synd om Lina Persson, som skulle ha varit med i startelvan, men på grund av att någon inte kunde hålla sig till det skriftliga farmarklubbsavtalet, drabbar det nu tredje part som i detta fallet är Lina. Men det kommer aldrig mer att hända, i alla fall inte med Lina.