Mållöst för P91-1

IFK Malmös P91-1 ska nog helst glömma fredagens match så snart som möjligt. 0-0 var nämligen allt "gulingarna" mäktade med mot Malmö FF:s P92 i Skåneserien grupp C. Bollen ville trots tjugotalet heta målchanser inte passera mållinjen en enda gång.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Vi gjorde en riktigt usel match mot Malmö FF:s P92, men jag ska säga det att deras killar ska ha all heder av den insatsen de gjorde mot oss. Trots att vi hade ett ganska klart spelövertag så stod de upp bra under samtliga 60 minuter.

Så även om det nog var en hel del underskattning så måste det till bättre takter. Många trodde nog att vi skulle vinna enkelt, men missar man så många målchanser, så vinner man inga matcher överhuvudtaget.

IFK Malmö 1 – Malmö FF 0-0 (0-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Olaz Löfgren, Hammenhög
Mål:
Varningar:

IFK MALMÖ (3-4-3)

Delshad Kogi

Yehia Abed El Rehman
Tom Stensson
Manar Ali

Mateo Mandic
Boris Hrncic
Tobias Rosenlind
Ernesto Magaljas

Hamodi Hotait
Walid Shams
Hicham Ali

Avbytare

Ibrahim Abutaq
Ismael Figueroa
Josef Ahmad
Michael Lindén
Saiid Zadran