Efter 1-3-förlusten i premiären mot topptippade IFK Hässleholm tog Högaborgs BK en mycket överraskande poäng i bortamatchen mot Höllvikens GIF. I söndagens match mot IFK Malmö ska det också kunna bli årets första seger i Södertvåan.

Truppen: Stojan Lukic, Nikola Stojilkovic – Jacob Gudiol, Fredrik Dupont, Vlado Reljanovic, Marcus Johannesson, Reda Chahrour, Per Jacobsson, Patrik Bjurenståhl, Zlatko Ristevski, Daniel Waldh, Nathaniel Winkel, Hesam Rajabieh-Fard, Matthias Holenstein, Mani Mozaffari, Martin Olsson.

Aktuellt: Mittfältaren Mani Mozaffari har haft stora problem med låret under försäsongen och gjorde säsongens första femton minuter i 1-1-matchen mot Höllvikens GIF. Mot IFK Malmö är det tänkt att det ska bli mer spel än så.

Anfallaren Filip Egger råkade ut för en vristskada i veckan och är definitivt borta från spel i söndagens match. Sedan tidigare är även Daniel Ander och Magnus Müller på frånvarolistan, då båda besväras av ljumskarna.

Jonas Wirmola, tränare i Högaborgs BK: Det ser bara bättre och bättre ut. Vi fick en poäng med oss från matchen mot Höllviken och förhoppningsvis ska första trepoängaren komma när vi nu möter IFK Malmö.