P91 vidare i Åshöjden Cup

På lördagen spelar IFK Malmös P91 kvartsfinal mot BK Flagg i Åshöjden Cup i Klagshamn. Detta efter att ha gått vidare som andra lag från grupp B efter segrar mot IFK Trelleborg (2-0) och Lunds BK (3-0), samt förlust mot Limhamns IF (0-1).

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Tändningen var väl inte riktigt vad vi hade hoppats på mot Limhamns IF. Vi förlorade även matchen med 0-1, där det var lite för dålig rörelse och passningsspel som var de främsta orsakerna till nederlaget.

Till de två nästkommande matcherna mot IFK Trelleborg respektive Lunds BK repade vi mod och fick till ett riktigt bra spel. Fyra mål av Saiid Zadran och ett mål av Hamodi banade väg för en plats i A-slutspelet.

Gruppspel

Grupp B

Limhamns IF – IFK Malmö 1-0 (1-0)
Mål:
Varningar:

IFK Trelleborg – IFK Malmö 0-2 (0-0)
Mål: 0-1 Saiid Zadran, 0-2 Saiid Zadran
Varningar: Manar Ali (IFK)

Lunds BK – IFK Malmö 0-3 (0-2)
Mål: 0-1 Saiid Zadran, 0-2 Saiid Zadran, 0-3 Hamodi Hotait
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Fadi El Kayed

Yehia Abed El Rehman
Tom Stensson
Manar Ali
Josef Ahmad

Mateo Mandic
Tobias Rosenlind
Saiid Zadran
Boris Hrncic

Hamodi Hotait
Hicham Ali

Avbytare

Homayon Karimi
Ibrahim Abutaq
Michael Lindén
Rami Badran
Robel Geresus
Walle Ben-Amara
Delshad Kogi (målvakt)