Besvikelse av IFK Malmö i junior-MM

Fjolårets semifinalist i Malmömästerskapets juniorklass, IFK Malmö, fick inte vara med särskilt länge i årets turnering. Det tog stopp redan i den första omgången där Malmö Anadolu BI visade sig vara det för dagen effektivaste laget och kunde vinna med 2-0.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi gjorde två misstag i försvaret under matchens tio första minuter och dessa misstag var inte MABI sena att utnyttja. Det var också allt de hade på hela matchen, då de under resterade tid knappt var över en enda gång på vår planhalva.

För vår egen del saknade vi knappast målchanser. Vi skapade riktigt många genom individuella prestationer, men fotboll är som bekant ett lagspel och vårt kollektiv fungerade inte på långa vägar i den här matchen.

Jag är som helhet mycket besviken, inte på resultatet, utan mest på spelarna. Man kan inte gå och förlora en match hur som helst och särskilt inte på det här sättet. Det krävs betydligt bättre takter av samtliga.

Malmö Anadolu BI – IFK Malmö 2-0 (2-0)

Arena: Rosengårds Södra IP
Mål:
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nezir Mehmeti

Henry Safi
Hajriz Maloki
Carl Holm
Armend Kryeziu

Edgardo Menjivar
Rogelio Diaz
Juan-José Cruz Jarlhov
Ahmed Tamim

Jeton Krasniqi
Mohammed Al-Heich

Avbytare

Ymridin Gashi (Mohammed Al-Heich 46)