Det blev inte mer än oavgjort, 2-2, för IFK Malmös P89 i söndagens match i Pojkallsvenskan Södra Götaland. Kulladals FF gick fram till 2-0 i den första halvleken, men tack vare en stark spurt kunde "gulingarna" få en poäng med sig.

Dusko Radinovic & Gustavo Olivera, tränare för IFK Malmös P89:

Ska vi kunna hänga med i Pojkallsvenskan måste vi prestera bättre spelmässigt, och då inte bara individuellt, utan även kollektivet måste fungera. Det går inte att spela som vi gjorde före pausvilan då vi inte lyckades åstadkomma en enda målchans värd namnet.

I den andra halvleken hade vi gott om chanser att göra både tre och fyra mål, men vi missade såväl öppet mål som flera frilägen. Det enda positiva var väl i stort sett att vi trots allt lyckades få med oss en poäng.

IFK Malmö – Kulladals FF 1 2-2 (0-2)

Arena: Malmö Stadion, plan 2
Domare: Kujtim Asanovski, Malmö, Selman Yalcin, Malmö, Zoran Manojlovic, Malmö
Mål: 1-2 (68) Alaa Baker, 2-2 (74) Marco Smigoc
Varningar: Arbon Kryeziu, Ghassan Talozi (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Kahidani

Mustafa Arezoo
Guner Alievski
Arbon Kryeziu
Sebastian Ottosson

Ghassan Talozi
Håkan Ahlström
Ahmedin Sudic
Marco Smigoc

Alaa Baker
Demokrat Maxhuni

Avbytare

Gabriel Olivera (Mustafa Arezoo 18)
Leopold Kolt (Arbon Kryeziu 22)
Kristoffer Bertolino (Marco Smigoc 24)