P91 vann Åshöjden Cup

På söndagen kunde IFK Malmös P91 äntligen ta sin första cuptriumf utomhus då man vann Åshöjden Cup ute i Klagshamn. Efter 1-0-målet lossnade det rejält för "di gule" som kunde defilera fram till hela 4-1 i finalen mot Trelleborgs FF.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Först var det semifinal mot Annebergs IF från Kungsbacka, som gav oss ett mycket tufft motstånd. Det var överlag en mycket bra match, som slutade 1-0 till oss, sedan Manar Ali gjort matchens enda mål, med endast fyra sekunder kvar att spela.

I finalen väntade Trelleborgs FF och vi visste på förhand att det skulle bli ännu en tuff match. Men killarna ville verkligen vinna den här matchen och efter att ha gjort vårt allra bästa stod vi som segrare med hela 4-1.

På turneringens sex matcher gjorde vi sammanlagt tretton mål och släppte endast in två stycken. Av dessa sex matcher vann vi fem och förlorade en med uddamålet, vilket samtliga i laget ska vara riktigt stolta över.

Slutspel

Semifinal

IFK Malmö – Annebergs IF 1-0 (0-0)
Mål: 1-0 (40) Manar Ali
Varningar:

Final

IFK Malmö – Trelleborgs FF 4-1 (1-0)
Mål: 1-0 (20) Saiid Zadran, 2-0 (23) Saiid Zadran, 3-0 (23) Hamodi Hotait, 4-0 (30) Ibrahim Abutaq
Varningar:

IFK MALMÖ (3-5-2)

Fadi El Kayed

Rami Badran
Manar Ali
Yehia Abed El Rehman

Mateo Mandic
Walid Shams
Tobias Rosenlind
Boris Hrncic
Josef Ahmad

Hamodi Hotait
Saiid Zadran

Avbytare

Ibrahim Abutaq
Michael Lindén
Robel Geresus
Walle Ben-Amara
Delshad Kogi (målvakt)