"Di gule" ute efter andra raka

IFK Malmö tog sin första seger för säsongen i Supertvåan då man i förra omgången besegrade Högaborgs BK med 2-1 efter två mål av Kenneth Gustavsson. På tisdagen är det ny match hemma mot Laholms FK som man ifjol endast lyckades knipa en poäng av.

Truppen: Abdul Semwanga-Nyende, Joakim Moberg – Robert Kjellin, Mahmod Khattab, Kenneth Gustavsson, Jörgen Svensson, Valon Muslijaj, Haris Xhemajli, Blerim Mullici, Migjen Shaqiri, Zoran Jovanovic, Martin Abrahamsson, Karim El hage, Daniel Jovanovic, Azeem Razwan, Nana Piesie.

Aktuellt: Några ändringar i truppen blir det inte jämfört med senaste matchen borta mot Högaborgs BK. Högerbacken Ali Jasim är däremot åter i träning efter sin fotledsskada och kommer att vara med i onsdagens U-lagsmatch borta mot Bunkeflo IF.

Anders Grimberg, tränare i IFK Malmö: Vi möter ett fysiskt lag som springer mycket, men vi ska försöka ta med oss det goda finessrika spelet som vi hade mot Ängelholms FF, även om vi nu råkade förlora den matchen.

Segern senast mot Högaborgs BK satt skönt, men vi måste ändå försöka bli mer resoluta inne i motståndarnas straffområde. Det handlar mycket om att ha mer jävlar anamma och den riktiga killerinstinkten.