Två oavgjorda och en 1-0-seger mot nykomlingen VMA IK är Laholms skörd så här långt i Supertvåan. Det borde faktiskt ha varit två segrar med tanke på det chansmässiga övertaget i 0-0-matchen mot Hässleholm. På tisdagen är det bortamatch mot IFK Malmö.

Truppen: Markus Johansson, Joakim Wulff – Andreas Thedeby, Mattias Bengtsson, Miki Matic, Daniel Wiberg, Peter Andersson, David Eriksson – Kalle Lindgren, Jonathan Jacobsson, Mattias Hed, Johan Gren, Petter Gustafsson – Kalle Genberg, Martin Caster, Besart Mazreku, Kim Einarsson.

Aktuellt: Anfallaren Börje Sundvall och mittfältaren Mats Gustavsson dras båda med hälseneproblem och är nog borta en dryg månad. För lår- och knäskadade försvararen Jon Stibe gäller två-tre veckors vila.

Iztok Pristovnik, tränare i Laholms FK: Alla kan slå alla i den här serien. Det finns inga dåliga motståndare och IFK Malmö har kommit igång rejält i de två sista matcherna och är riktigt duktiga, framförallt har jag hört att det är ett anfallsglatt lag.

När det gäller oss själva ser det väl bara bra ut, även om jag såklart hade velat ha tillgång till både Börje Sundvall och Mats Gustavsson som är riktigt erfarna. Men det får jag nog vänta med i ungefär en månad.