U-laget föll mot Bunkeflo IF

IFK Malmös U-lag gjorde en riktigt bra första halvlek i onsdagens match i reservlagsserien division 1 Södra Skåne. Men vad hjälpte det då inte chanserna sattes och försvaret släppte till två gånger om i den andra halvleken fram till 2-1 för Bunkeflo IF.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi spelade en fin fotboll i den första halvleken. Killarna gick ut väldigt aggressivt, vann många bollar på mittfältet och försökte som lag samspela även när det gällde offensiven. Synd bara att målen uteblev.

Efter halvtidsvilan så gjorde vi ett par enkla misstag i försvaret, vilket även fick till följd att de kunde göra två snabba mål i början av halvleken. 0-2 var givetvis tungt att hamna i underläge med, men killarna gav inte upp.

Spelarna visade en riktigt positiv inställning då de verkligen jobbade stenhårt för att komma tillbaka, genom att försöka flytta lite längre upp i banan och även skapa en del målchanser. Det gav utdelning en gång och vi hade också några kvitteringschanser.

Jag tycker att högerbacken Henry Safi gjorde en mycket bra match tillsammans med Carl Holm som jobbade otroligt bra på innermittfältet. Även den andra innermittfältaren, Jeton Krasniqi, visade en positiv inställning.

Bunkeflo IF – IFK Malmö 2-1 (0-0)

Arena: Bunkeflo IP
Domare: Vlatko Kralev, Malmö, Rahmi Ertaban, Malmö, Goran Voloder, Malmö
Mål: 2-1 (75) Jeton Krasniqi
Varningar: Migjen Shaqiri (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Abdul Semwanga-Nyende

Henry Safi
Valon Muslijaj
Lirim Sali
Armend Kryeziu

Edgardo Menjivar
Jeton Krasniqi
Carl Holm
Ahmed Tamim

Migjen Shaqiri
Fisnik Alaj

Avbytare

Rogelio Diaz (Armend Kryeziu 65)
Mohammed Al-Heich (Ahmed Tamim 75)
Nezir Mehmeti (målvakt)