Onödig förlust för P90-2

IFK Malmös P90-2 blandar och ger så här långt i P15 Sydvästra grupp A. Förra veckans 8-1 mot Svedala IF följdes upp av förlust med 2-4 på onsdagen mot BK Olympic 2. "Di gule" var dock kraftigt försvagat jämfört med senast, men borde ändå ha vunnit matchen.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Vi har materialet och ska kunna vinna matcherna även med andralaget, så jag kan definitivt inte vara nöjd med vår insats. Vissa spelare uppträder ibland divigt och tror att de är bättre än de är, börjar dribbla och tappar bakåt.

Första halvlek presterade vi en underbar fotboll och spelade ut BK Olympic enligt konstens alla regler, men ändå var vi i underläge med 1-2, då vi inte hade förmågan att omsätta våra målchanser. Spelet i andra halvlek var däremot klart underkänt.

Till den här matchen hade vi lånat in Yehia Abed El Rehman, Gazmend Gashi och Rami Badran från P91 och de skötte sig bra. Men bäst idag var ändå vänsterbacken Mirko Lukic tillsammans med Ahmed Nemer på mittfältet.

IFK Malmö 2 – BK Olympic 2 2-4 (1-2)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Ivan Ion, Malmö
Mål: 1-1 (27) Hosein Alkefagy, 2-2 (50) Mustak Awad
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Khaled

Yehia Abed El Rehman
Fuad Shuceyb Hassan
Mustafa Karim
Mirko Lukic

Hosein Alkefagy
Mattias Folkeson
Ahmed Nemer
Eleftherios Bolis

Dennis Celebic
Rebar Ali

Avbytare

Gazmend Gashi
Mustak Awad
Rami Badran
Chaib Yanar (målvakt)