Tredje förlusten för P93-94

Det ville sig inte heller i den tredje seriematchen för IFK Malmös P93-94. Torsdagens match i P12 Malmö grupp mot Nydala IF slutade även den med förlust med 3-7. Det som "gulingarna" ändå får ta med sig var att man spelade helt jämnt, 2-2, i första halvlek.

Nikica Lukic, tränare för IFK Malmös P93-94:

Vi gjorde en jättebra första halvlek för att sedan spela lite sämre i den andra halvleken. Nydala hade betydligt större spelare, dessutom orkade de mer, men jag tycker ändå att vi gav upp lite för lätt.

Nydala IF – IFK Malmö 7-3 (2-2)

Arena: Gullviksborgs IP
Mål: Ali Abed El Karim, Ali Dahi, Samer Hamidan (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (3-2-1)

Mohammed Abed El Rehman

Samer Hamidan
Mohammed Qasim
Abdullah Alkaysi

Admir Palic
Ali Dahi

Ali Abed El Karim

Avbytare

Habib Hassan
Hong Lieng
Naoud Geresus
Raza Ahmed