Inför IFK Malmö – Höllvikens GIF

IFK Malmö åkte som bekant på årets första förlust i division 4 Sydvästra då det i förra omgången blev 1-3 mot Team Sandby IF. Räkna därför med att de gula töserna är ordentligt taggade då det på lördagen vankas hemmamatch mot Höllvikens GIF.

Truppen: Annica Påhlsson – Hanna Svendsen, Ida Rahn Johansen, Karin Caesar, Malin Engelbrecht, Malin Kjell, Matilda Johansson, Anna Arnesson, Carolina Videla, Hanna Nilsson, Johanna Gustavsson, Paulina Nyhlén, Emma Skatka, Malin Tufvesson, Urszula Striner.

Aktuellt: Karin Caesar är tillbaka på allvar, och är med i lördagens trupp.

Christian Påhlsson, tränare i IFK Malmö: Nu gäller det att glömma förra helgen, och stänga av allt runt om kring och lägga all fokus på oss själva och vårt spel. Kom gärna ner till plan 2 klockan 14.00 och stötta damlaget.

De är värda allt stöd och uppbackning som går att få tag på. Lättare förtäring och dryck kommer att finnas vid ingången till plan 2. Vi ser framemot en bra match. Väl mött!