Landskrona vann över P90-1

Två mål som var misstänkt offside och ett antal andra tveksamma domslut. Det var domaren Elvedin Catak som skulle komma att spela huvudrollen i söndagens match i P15 Skåne grupp A mellan Landskrona BoIS och IFK Malmös P90, där BoIS vann med 5-2.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Tråkigt nog var två av deras mål, med största sannolikhet, offside. Men så var också domaren kusin med en av spelarna i Landskrona, något som för vår del fick ödesdigra konsekvenser. Så fort det var något delade han ut kort till oss och frisparkar för dem.

Det var egentligen vår match helt och hållet. I första halvlek spelade vi riktigt bra och Landskrona blev utspelat. Dessvärre fick de som sagt två offsidemål före vilan och det är aldrig lätt att spela när man har domaren emot sig.

Landskrona BoIS – IFK Malmö 1 5-2 (2-1)

Arena: Landskrona IP
Domare: Elvedin Catak, Landskrona
Mål: 0-1 (7) Demokrat Maxhuni, 3-2 (57) Demokrat Maxhuni
Varningar: Ahmed Nemer, Demokrat Maxhuni, Valon Makolli, Vladan Jelic (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Ali Alkefagy

Roland Levay
Vladan Jelic
Valon Makolli
Mirko Lukic

André Sjöholm
Ali Burrniku
Mattias Folkeson
Kristoffer Bertolino

Senad Habibovic
Demokrat Maxhuni

Avbytare

Ahmed Nemer
Hosein Alkefagy
Omar Aouida
Rebar Ali