Revansch för P91-1

Besvikelsen var påtaglig i IFK Malmös P91-1 efter förra omgångens 0-0 mot Malmö FF:s P92. Det var kanske därför bra för självförtroendet att det åtminstone blev 2-0 mot Bjärreds IF i söndagens match i P14 Skåne grupp C.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Matchen började inte alls bra för vår del. Tempot i passningsspelet var alldeles för lågt och vår rörelse var riktigt dålig. Killarna hade till en början också mycket svårt att hålla bollen på marken och det blev mest långbollar.

I den andra halvleken spelade vi upp oss och presterade en stundtals riktigt fin fotboll. Roligt var det även att vi kunde hålla nollan för fjärde matchen i rad, samt att vår målvakt, Fadi El Kayed räddade en straff.

Bjärreds IF – IFK Malmö 1 0-2 (0-1)

Arena: Borgeby IP
Domare: Stig Persson, Svalöv
Mål: 0-1 (23) Mateo Mandic, 0-2 (41) Boris Hrncic
Varningar: Manar Ali (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Fadi El Kayed

Rami Badran
Manar Ali
Yehia Abed El Rehman
Josef Ahmad

Mateo Mandic
Tobias Rosenlind
Walid Shams
Hamodi Hotait

Saiid Zadran
Ernesto Magaljas

Avbytare

Boris Hrncic
Ibrahim Abutaq
Michael Lindén
Tom Stensson
Delshad Kogi (målvakt)