Noll poäng igen till U-laget

För andra matchen i rad kammade IFK Malmös U-lag noll i reservlagsserien division 1 Södra Skåne. Serieledande Kulladals FF var för dagen effektivast och kunde vinna med 2-1 i en match där KFF:s målvakt stod för ett antal räddningar ur den högre skolan.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

De var aggressivare än vad vi var i första halvlek, men ändå gick vi ut till pausvila med 1-0. Vi misslyckades annars gång på gång med att sätta stopp för deras snabba uppspel och hade tur som inte släppte in både ett och två mål före vilan.

Framåt försökte verkligen killarna spela en fin fotboll och skapade också en del målchanser. Men tyvärr var vi idag lite för envisa med långbollar, istället för att, som planerat, köra med ett kortpassningsspel.

På så vis blev det även lite för stora avstånd mellan lagdelarna, vilket gav Kulladals FF ett flertal frilägen. Och till slut lyckades de även få ett segermål, efter att vi själva hade missat ett antal heta chanser.

IFK Malmö – Kulladals FF 1-2 (1-0)

Arena: Malmö IP
Domare: Toni Kacaniklievski, Malmö, Vlatko Kralev, Malmö, Andreas Stenshammer, Malmö
Mål: 1-0 (37) Migjen Shaqiri
Varningar: Migjen Shaqiri (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Abdul Semwanga-Nyende

Hajriz Maloki
Valon Muslijaj
Lirim Sali
Armend Kryeziu

Blerim Mullici
Jeton Krasniqi
Haris Xhemajli
Migjen Shaqiri

Fisnik Alaj
Zoran Jovanovic

Avbytare

Ahmed Tamim (Migjen Shaqiri 46)
Carl Holm (Haris Xhemajli 46)
Edgardo Menjivar (Armend Kryeziu 84)
Paul Havn (Fisnik Alaj 85)
Nezir Mehmeti (målvakt)