Pauckstadt: "Okej så här långt"

Höllvikens GIF siktar på en topplacering i årets Södertvåa. Men hittills har det inte blivit mer än en seger och sex poäng totalt. Laget parkerar på en sjätte plats, med samma poäng, men med bättre målskillnad än söndagens motståndare, IFK Malmö.

Startelvan (4-4-2): Marcus Eskilsson – Niclas Lindgren, Thomas Magnusson, Meysam Javan, André Hansson – Michael Hansson, Alexander Nunez, Dan Mårtensson, Ola Brodén – Martin Nordbladh, Johan Isgren. Avbytare: John Bergqvist, Joshua Herold, Kaj Andersson, Otto Persson, Nicklas Uddenäs (målvakt).

Aktuellt: Höllvikens GIF hoppas mycket på anfallaren Niclas Öberg. Men hittills har det inte blivit så mycket spel för nyförvärvet från IFK Malmö, som besväras av en hälskada (trampdynan) sedan drygt två månader tillbaka.

Ett fotinlägg är på gång och då ska han snart kunna vara tillbaka i träning. Själv tror Niclas Öberg att han kan vara redo för spel inom 2-3-veckor, vilket i sådana fall skulle vara en ren bonus för Höllviken som inte räknar med honom förrän till hösten.

Caspar Pauckstadt, tränare i Höllvikens GIF: Det har gått okej så här långt. Tycker dock att vi skulle ha haft en betydligt större mängd poäng med oss från de oavgjorda matcherna. Tre borde ha varit sex och helst nio poäng.

Jag tror nog att vi kommer att ha mer boll än IFK Malmö. Om vi sedan kan utnyttja det vi vill på rätt sätt så har vi lite mer rutinerade spelare än "di gule" och ska kunna vinna. Men det blir tufft. IFK har många unga duktiga spelare och det är små marginaler.