Knapp DM-förlust för P89

För precis en vecka sedan möttes Lunds BK och IFK Malmö i Pojkallsvenskan. Då vann LBK med 2-0. På söndagen var det dags igen fast i distriktsmästerskapets tredje omgång. Det blev också samma utgång som då, fast 1-2, sedan "gulingarna" fått en man utvisad.

Dusko Radinovic & Gustavo Olivera, tränare för IFK Malmös P89:

Det var som vanligt. Vi hade tre klara målchanser att avgöra matchen helt och hållet genom att göra såväl 2-0 som 3-0, men istället kunde de göra 1-1 och så småningom även 1-2. Vi hade helt enkelt inte marginalerna på vår sida.

Fyra spelare kom ifrån P90 och de gjorde riktigt bra ifrån sig. De är bra att ha i framtiden och fyller en funktion som vi saknar. Det är precis sådana spelare som vi behöver, de kämpar och ger aldrig upp.

IFK Malmö – Lunds BK 1-2 (1-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 2
Mål: 1-0 (7) Dzevad Nezirevic
Varningar: Alaa Baker 2, Guner Alievski, Leopold Kolt, Patrik Larsson (IFK)
Utvisningar: Alaa Baker (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Kahidani

Mustafa Arezoo
Guner Alievski
Patrik Larsson
Sebastian Ottosson

Ghassan Talozi
Kristoffer Bertolino
Håkan Ahlström
Marco Smigoc

Alaa Baker
Dzevad Nezirevic

Avbytare

Roland Levay (Mustafa Arezoo 24)
Mirko Lukic (Marco Smigoc 25)
Demokrat Maxhuni (Kristoffer Bertolino 30)
Leopold Kolt (Patrik Larsson 35)
Arbon Kryeziu (Håkan Ahlström 39)