Inför IFK Malmö – GoF IF

IFK Malmö råkade ut för en något onödig poängförlust i senaste matchen borta mot DBK Vången. Men nu är det hemmaplan och jumbon GoF IF som står för motståndet. Ett GoF som ännu är utan poäng och har målskillnaden 7-38. Matchstart söndag, 12:00.

Truppen: Annica Påhlsson – Hanna Svendsen, Ida Rahn Johansen, Malin Engelbrecht, Malin Kjell, Matilda Johansson, Anna Arnesson, Emelie Jansson, Johanna Gustavsson, Paulina Nyhlén, Carolina Videla, Emelie Andersson, Hanna Nilsson, Malin Tufvesson, Sandra Möller.

Aktuellt: Skadeläget är oförändrat.

Christian Påhlsson, tränare i IFK Malmö: Efter matchen mot Vången förra helgen, där vi hade stora problem sista tredjedelen, och var väldigt förutsägbara i vårt anfallsspel, har vi haft en hel del att jobba på i veckan.

Träningspassen har sett bättre och bättre ut ju längre veckan har gått, och vi är väldigt sugna på en trepoängare imorgon. Vi om någon vet vad det innebär att underskatta en motståndare, så även om GoF IF är tabelljumbo och utan poäng kommer samtliga spelare att gå in med en hundraprocentig inställning för att kunna bärga segern.