P91-1 förlorade seriefinalen

Efter 307 minuter utan insläppt mål brast det totalt för IFK Malmös P91-1. När väl första målet hade trillat in blev det också fler och när slutsignalen ljöd hade "gulingarna" förlorat seriefinalen i P14 Skåne grupp C mot Husie IF 1 med hela 0-4.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Eftersom många av spelarna hade dålig inställning så spelade Husie IF ut oss och vann med hela 4-0. Faktum är att det blir sådana siffror när en del spelare gör precis tvärtemot vad man säger till dem att göra.

Husie IF 1 – IFK Malmö 1 4-0 (1-0)

Arena: Ellenborgs IP
Domare: Ingemar Persson, Malmö
Mål:
Varningar:

IFK MALMÖ (4-5-1)

Delshad Kogi

Yehia Abed El Rehman
Manar Ali
Tom Stensson
Rami Badran

Mateo Mandic
Tobias Rosenlind
Saiid Zadran
Boris Hrncic
Hamodi Hotait

Hicham Ali

Avbytare

Ernesto Magaljas
Josef Ahmad
Marwan El Jaouni
Michael Lindén
Fadi El Kayed (målvakt)