Malmöderby på Bunkeflo IP

Förra säsongen gick Bunkeflo IF om IFK Malmö som tvåa i staden efter Malmö FF. Och hittills i år ser det bra ut på den fronten för BIF som är sex poäng före "di gule" efter sju spelade omgångar. Ett försprång som kan vara nio efter lördagens derby.

Truppen: Patrik Eklund, Fredrik Larsson – Morgan Zeba, André Birgersson, Patrik Åkesson, Fredrik Jönsson, Darko Marasovic, Dejan Lukanic, Jesper Rendin, Ylli Shabani, Martin Larsson, Anders Ekelund, Erol Bekir, Marcus Nilsson, Tony Flygare, Jens Nordström, André Cedermarker.

Aktuellt: Det är inte många lag i Södertvåan som har en sådan jämn och bredd trupp som Bunkeflo IF. Och då det dessutom varken finns skador, sjukdomar eller avstängningar, så är det alltid någon som måste stå utanför truppen.

Åke Kallenberg, tränare i Bunkeflo IF: Vi har knappast något att klaga över. Tolv poäng på sju matcher är en riktigt hyfsad utdelning även om det givetvis kunde ha varit några poäng ytterligare.

Det gäller att prestera på topp i varje match för att vinna. IFK Malmö har haft det ganska kämpigt på sistone, men jag har varit med tillräckligt länge för att veta att man inte ska ta ut någon seger i förskott.