Bara oavgjort för P90-1

IFK Malmös P90-1 spelade oavgjort, 2-2, mot BK Olympic 1 i lördagens match i P15 Skåne grupp A. Ett resultat som Olympic ska vara mest nöjt med, då "gulingarna" var fullständigt överlägsna i den andra halvleken och tidigt hämtade upp ett 0-2-underläge.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

BK Olympic ska vara oerhört glada över att de fick två poäng med sig från den här matchen. Vi gjorde två misstag under hela första halvlek och då passade också de på att göra mål. De körde mest med tjongbollar och spelade inte alls någon vacker fotboll.

Vi däremot ägde i stort sett hela matchen, dock utan att spela bra i den första halvleken. Efter halvtidsvilan tog vi verkligen tag i taktpinnen, hämtade snabbt upp underläget, vilket var starkt, men sedan kunde vi tyvärr inte få in ett segermål.

Det var inget snack om vilket som var det bästa laget och borde ha vunnit den här matchen. Vi saknade heller knappast chanser att avgöra. Demokrat Maxhuni gjorde precis allt rätt, förutom att han borde ha gjort mer än två mål.

Matchens lirare var dock vår vänsteryttermittfältare, André Sjöholm. Han var outstandig och det var bara synd att det inte blev seger. Nu får vi ta nya tag till de två avslutande matcherna mot FC Malmö och Helsingborgs Södra BIS.

IFK Malmö 1 – BK Olympic 1 2-2 (0-2)

Arena: Malmö Stadion, plan 5
Domare: Daniel Abalo Caldera, Malmö
Mål: 1-2 (45) Demokrat Maxhuni, 2-2 (51) Demokrat Maxhuni
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Ali Alkefagy

Roland Levay
Vladan Jelic
Valon Makolli
Mirko Lukic

Alden Smajlovic
Ali Burrniku
Kristoffer Bertolino
André Sjöholm

Demokrat Maxhuni
Rebar Ali

Avbytare

Mattias Folkeson
Mustafa Karim
Mustak Awad
Omar Aouida
Senad Habibovic