Förlust för P93-94

IFK Malmös P93-94 fick inte alls spelet att stämma i lördagens match i P12 Malmö grupp C. Serietvåan BK Flagg 2 var lite bättre när det gällde det mesta och kunde vinna med 4-0. Nu återstår bara en match för "di gule" innan vårserien är färdigspelad, den mot Håkanstorp.

Riad Maxhuni, tränare för IFK Malmös P93-94:

Det gick inte alls så bra som vi hade hoppats på. Efter förra veckans poäng trodde vi att det fanns en chans att vi kunde spela jämnt med Flagg. Men spelet stämde inte alls och deras seger var fullständigt odiskutabel.

IFK Malmö – BK Flagg 2 0-4 (0-2)

Arena: Malmö Stadion, plan 4
Domare: Demokrat Maxhuni, Malmö
Mål:
Varningar:

IFK MALMÖ (2-2-2)

Mohammed Abed El Rehman

Anis Binsidin
Samer Hamidan

Naoud Geresus
Ali Dahi

Admir Palic
Sebastian Brica

Avbytare

Ali Abed El Karim
Emerson Mateo
Hong Lieng