P91-1 slog Lunds BK

Efter förra veckans 0-4-förlust i P14 Skåne grupp C mot Husie IF var det inget som talade för att IFK Malmös P91-1 skulle kunna rå på Lunds BK. Men på lördagen var det ett helt annat "di gule", som kunde spela avslappnat, och till slut även besegra "Krubban" med 2-1.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Det var starkt av killarna att komma tillbaka efter en sådan match som vi gjorde mot den andra toppkonkurrenten Husie IF i förrra veckan. Då spelade vi inte alls bra och förlorade till slut med hela 0-4, siffror som kunde ha varit ännu större.

Efter denna match måste jag berömma hela lagets försvarsspel, med Walid Shams i spetsen. Tobias Rosenlind och Ernesto Magaljas var också oerhört duktiga, då de fick kämpa och slita hela matchen för att hålla ihop det på mittfältet.

En annan sak som var glädjande för oss var att Daniel Sjölin kunde göra några riktigt kvalificerade räddningar och var starkt bidragande till segern. Det var för övrigt hans första match på länge i lag 1 och bara det är värt ett omnämnande.

IFK Malmö 1 – Lunds BK 2-1 (1-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Stefan Nilsson, Malmö
Mål: 1-0 (14) Hicham Ali, 2-1 (43) Saiid Zadran
Varningar: Manar Ali (IFK)

IFK MALMÖ (3-5-2)

Daniel Sjölin

Rami Badran
Walid Shams
Manar Ali

Mateo Mandic
Tobias Rosenlind
Ernesto Magaljas
Saiid Zadran
Josef Ahmad

Hicham Ali
Boris Hrncic

Avbytare

Homayon Karimi
Ibrahim Abutaq
Ismael Figueroa
Yehia Abed El Rehman
Michael Lindén (målvakt)