Inför IFK Malmö – Åkarps IF

Det var enbart muntra miner i IFK Malmö efter den senaste segern mot Borgeby FK. Tro det, då det förutom 3-0, bjöds på ett riktigt fint spel av tjejerna. Nåväl, på lördagen är det ny match, då Åkarps IF kommer på besök till Malmö Stadion plan 2.

Truppen: Malin Strömstedt, Annica Påhlsson – Malin Kjell, Malin Engelbrecht, Ida Rahn Johansen, Hanna Svendsen, Matilda Johansson, Anna Arnesson, Paulina Nyhlén, Hanna Nilsson, Carolina Videla, Sandra Möller, Malin Tufvesson, Therese Karlsson, Theresé Lövqvist.

Aktuellt: Anfallaren Emelie Andersson fortsätter sin rehabiliteringsträning och blir matchaktuell först efter sommaruppehållet. Therese Karlssons rygg är bra igen, vilket gör att hon är tillbaka i truppen.

Frida Ivehed, assisterande tränare i IFK Malmö: Ett par spelare från förra matchen är tyvärr inte tillgängliga för spel av olika anledningar. Men det har sett riktigt bra ut på träningarna i veckan, så jag är inte orolig inför lördagens match.

Samtliga uttagna är taggade och sugna på tre nya friska poäng. Inför lördagens match hoppas jag också att samtliga spelare fortsätter med samma positiva anda som vi visade i förra matchen.