Zoran tvåmålsskytt i U-laget

Resultaten har inte gått IFK Malmös väg på sistone i reservlagsserien division 1 Södra. Men i måndagens match visade verkligen "gulingarna" effektivitet framför mål, då GIF Nike besegrades med 3-1, efter två mål av Zoran Jovanovic.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi skapade inte så värst många målchanser, men vi var väldigt bestämda i de situationerna som uppstod, vilket gjorde att vi tidigt tog ledningen i matchen. Det var en match med mycket spel på mittfältet, där vi också hade ett ganska stort bollinnehav.

För vår del gäller det att försöka spela den fotbollen som kännetecknar IFK Malmös U-lag, och det var ingen skillnad den här gången. Den här matchen var ett steg i vår utveckling och det är bara att fortsätta jobba vidare.

Som lag jobbade vi också väldigt bra. Att gruppen fungerar bra och är välmående är nämligen något som vi tycker är oerhört viktigt. Samtliga spelare är målmedvetna, de vet sina roller och vad de kan prestera.

GIF Nike – IFK Malmö 1-3 (0-2)

Arena: Lomma IP
Domare: Benny Wraae, Hjärup, Per-Anders Ohlsson, Lund, Ivan Ion, Malmö
Mål: 0-1 (4) Zoran Jovanovic, 0-2 (25) Zoran Jovanovic, 0-3 (70) Fisnik Alaj
Varningar: Haris Xhemajli (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Abdul Semwanga-Nyende

Azeem Razwan
Valon Muslijaj
Carl Holm
Hajriz Maloki

Henry Safi
Lirim Sali
Haris Xhemajli
Ahmed Tamim

Zoran Jovanovic
Fisnik Alaj

Avbytare

Paul Havn (Ahmed Tamim 15)
Edgardo Menjivar (Henry Safi 70)
Mohammed Al-Heich (Fisnik Alaj 85)
Rogelio Diaz
Nezir Mehmeti (målvakt)