Inför JAIF/BBK 1 – IFK Malmö

På söndagen spelar tabelltvåan IFK Malmö sin sista match före sommaruppehållet i division 4 Sydvästra. Det gör man borta mot JAIF/BBK 1. Ett lag som "di gule" besegrade med hela 5-0 när serien drog igång i april.

Truppen: Anna Arnesson, Anna Larsson, Carolina Videla, Hanna Nilsson, Hanna Svendsen, Ida Rahn Johansen, Johanna Gustavsson, Malin Engelbrecht, Malin Kjell, Malin Tufvesson, Marie Järlesäter, Matilda Johansson, Paulina Nyhlen, Sandra Möller, Therese Karlsson, Urszula Striner.

Aktuellt:

Frida Ivehed, assisterande tränare i IFK Malmö: Viktigt att vi håller koncentrationen uppe i 90 minuter och inte underskattar JAIF/BBK. Vi slog dem i och för sig hemma med 5-0, men nu är det en ny match och nya närkamper som skall vinnas.

Det har även denna vecka sett bra ut på träningarna. Vår förhoppning är att tjejerna tar med sig det vi kört på träningarna och förvaltar detta väl i matchsituationer. Med den kämpaglöd och offervilja som tjejerna visat de senaste två matcherna kommer det att gå bra.