Onödig förlust för P91-2

Serieledarna i P14 Sydvästra grupp C1, IFK Malmös P91-2, åkte på en lika oväntad som onödig förlust i lördagens match mot tabelltvåan Rörsjöstadens IF 2. Trots att "di gule" ledde med 2-0 i halvtid kunde Rörsjöstaden vända och vinna med 3-2.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

I den första halvleken spelade vi ut Rörsjöstaden. Tempot var bra och vi hade också den rätta rörelsen i vårt passningsspel. Våra mål var riktigt snygga då de kom på inlägg, efter löpningar på kanterna.

Andra halvlek var väl inte lika bra. Killarna trodde att det var klart och började slappna av, vilket fick till följd att Rörsjöstaden kunde ta över alltmer av spelet. Tack vare detta åkte vi också på en riktigt onödig förlust.

Även om man inte kan vara annat än besviken efter en sådan här match så fanns det några ljusglimtar. Boris Hrncic och Saiid Zadran gjorde det riktigt bra på mittfältet, liksom Walid Shams i anfallet och Rami Badran i backlinjen.

Rörsjöstadens IF 2 – IFK Malmö 2 3-2 (0-2)

Arena: Sorgenfri IP
Mål: 0-1 (14) Ibrahim Abutaq, 0-2 (19) Saiid Zadran
Varningar:

IFK MALMÖ (3-5-2)

Delshad Kogi

Rami Badran
Tom Stensson
Yehia Abed El Rehman

Mateo Mandic
Boris Hrncic
Ernesto Magaljas
Saiid Zadran
Josef Ahmad

Walid Shams
Ibrahim Abutaq

Avbytare

Homayon Karimi
Ismael Figueroa
Michael Lindén
Robel Geresus
Walle Ben-Amara