U-seger mot MABI

IFK Malmös U-lag tog på måndagen sin andra raka trepoängare i reservlagsserien division 1 Södra. Trots tio man i nästan en hel halvlek kunde "gulingarna" besegra Malmö Anadolu BI med 2-0 på Rosengårds Södra IP.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Första halvlek var ganska jobbig med tanke på värmen. Det var förhållandevis få chanser, rätt mycket spel på mittplan och därmed också mycket kamp om bollen. 0-0 i halvtid var talande då inget av lagen utmärkte sig mer än det andra.

Sedan i andra halvlek så fick vi en tidig utvisning och nästan omedelbart därefter gjorde vi 1-0. Vår taktik gick ut på att inte sälja oss alltför billigt, utan ställa om så fort vi fick chansen.

Vi har fortfarande väldigt mycket att jobba med, till exempel när en individuell prestation ska gå före kollektivet. Idag var det lite för mycket av den varan. Vi vann matchen, men det kunde ha gått ännu bättre, om vi samarbetat lite mer.

Sedan tycker jag att en sådan spelare som Edgardo Menjivar, som var en av få att utmärka sig lite extra, var mycket bra under vissa perioder. Han har en strålande teknik som är underbar att se när han försöker göra det enkelt för sig.

Malmö Anadolu BI – IFK Malmö 0-2 (0-0)

Arena: Rosengårds Södra IP
Domare: Vergim Sabriu, Malmö, Bozo Oparnica, Malmö, Petar Dzufoski, Malmö
Mål: 0-1 (55) Jeton Krasniqi, 0-2 (75) Rogelio Diaz
Varningar: Ahmed Tamim, Haris Xhemajli, Paul Havn (IFK)
Utvisningar: Lirim Sali (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nezir Mehmeti

Henry Safi
Lirim Sali
Carl Holm
Mahmod Khattab

Edgardo Menjivar
Haris Xhemajli
Ahmed Tamim
Azeem Razwan

Paul Havn
Fisnik Alaj

Avbytare

Rogelio Diaz (Fisnik Alaj 46)
Jeton Krasniqi (Haris Xhemajli 55)
Ahmedin Sudic (Henry Safi 65)
Alaa Baker (Paul Havn 80)