Femetta för P90

IFK Malmös P90 bjöd på gott om mål i onsdagens två matcher i Öresunds Bro Cup. Förmiddagens 4-0 mot Lunds BK följdes upp av 5-1 i eftermiddagens sena match mot Kulladals FF. "Gulingarna" leder därmed gruppen med en omgång kvar att spela.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Det var egentligen aldrig något snack om saken. Sett över matchens samtliga 50 minuter var vi klart bättre än Kulladals FF. De bjöd lite motstånd på mittfältet, men det var också i stort sett det enda.

Framåt omsatte vi ungefär hälften av målchanserna i mål. Kulladal däremot skapade i princip ingenting på hela matchen och målet de fick var ganska onödigt. Men det spelade mindre roll, då vi ändå vann utan några som helst problem.

Gruppspel

Grupp B

Kulladals FF – IFK Malmö 1-5 (1-2)

Arena: Limhamnsfältet, plan 8
Mål: 0-1 (3) Maher Touhami, 1-2 (24) Saiid Zadran, 1-3 (32) Mattias Folkeson, 1-4 (35) Alden Smajlovic, 1-5 (46) Hicham Ali
Varningar: Josef Ahmad, Maher Touhami, Mattias Folkeson (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Khaled

Alden Smajlovic
Kristoffer Bertolino
Walid Shams
Mustafa Karim

Maher Touhami
Tobias Rosenlind
Mattias Folkeson
André Sjöholm

Hicham Ali
Mustak Awad

Avbytare

Ahmed Nemer
Besemir Faniq
Josef Ahmad
Omar Aouida
Saiid Zadran