Inför IFK Malmö – IFK Trelleborg 1

IFK Malmö tappade viktiga poäng i toppstriden i damernas division 4 Sydvästra då man förlorade våravslutningen mot nästjumbon JAIF/BBK 1. Om inte avståndet ska öka ytterligare är därför allt annat än seger otänkbart i höstpremiären mot IFK Trelleborg.

Startelvan (4-3-3): Malin Strömstedt – Hanna Svendsen, Ida Rahn Johansen, Malin Engelbrecht, Malin Kjell – Hanna Nilsson, Anna Arnesson, Emelie Jansson – Carolina Videla, Theresé Lövqvist, Sandra Möller. Avbytare: Emelie Andersson, Johanna Gustavsson, Malin Tufvesson, Matilda Johansson, Pernilla Frösslund.

Aktuellt: Frida Ivehed har hoppat av som lagledare/assisterande tränare. Då hon är gravid känner hon att det blir för mycket för henne med träning tre dagar i veckan och match varje helg. Ny på den positionen är istället Camilla Bergström.

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Jag har fått en ny hjälptränare i Camilla Bergström. Det har fungerat bra under veckan som gått och det ser överhuvudtaget riktigt bra ut inför mötet med IFK Trelleborg.