Fem IFK Malmö-spelare i stadslag

IFK Malmö var flitigt representerat när Fotbollklubbarnas Samorganisation i veckan presenterade sina trupper till augusti månads stadslagsmatcher för juniorer och pojkar födda 1990. Sammanlagt blev fem gula spelare (i kursiv stil nedan) uttagna.

Trupperna

Juniorer (I Köpenhamn mot Köpenhamn den 31/8): Niklas Mårtensson, BK Olympic, Tony Tindberg, Eriksfälts FF – Pontus Lennartsson, Oxie IF, Martin Nerbring, Eriksfälts FF, Erol Demir, Hakan Sen, Attila Albayrak, Malmö Anadolu BI, Ola Mellrup, Fredrik Sörensson, Limhamns IF, Christopher Blaseski, Kulladals FF, Jesper Lövgren, Kirseberg IF, Michel Hansson, Björn Larsson, IFK Klagshamn, Rufus Alzell, LM Lilla Torgs FF, Ahmed Tamin, Jeton Krasnigi, IFK Malmö.

Pojkar födda 1990 (I Arlöv mot Mecklenburg/Vorpommern den 17/8): Robin Olsén, FC Malmö – Filip Jankulovski och Nuredin Abdi, FC Malmö, Marcus Zandén, Kulladals FF, Erik Hedman, Vintrie IK, Mikael Wall, Kirseberg IF, Mirko Lukic, IFK Malmö – Edison Mulaj, Kassoma Mawana, FC Malmö, Jonathan Asp, Kulladals FF, Johannes Kepp, Vintrie IK, André Sjöholm, Kristoffer Bertolino, IFK Malmö – Serdar Semovski, FC Malmö, Marcus Strand, Marcelo Walter, Kirseberg IF.