Inför Lunds SK – IFK Malmö

När det såg som mest hopplöst ut slog Emelie Andersson till och räddade trepoängaren för IFK Malmö på stopptid i höstpremiären mot IFK Trelleborg. Riktigt så dramatiskt ska det förhoppningsvis inte behöva bli i lördagens bortamatch mot mittenlaget Lunds SK.

Startelvan (4-4-2): Malin Strömstedt – Ida Rahn Johansen, Hanna Svendsen, Malin Engelbrecht, Malin Kjell – Carolina Videla, Johanna Gustavsson, Anna Arnesson, Emelie Jansson – Hanna Nilsson, Theresé Lövqvist. Avbytare: Emelie Andersson, Emma Skatka, Paulina Nyhlén, Pernilla Frösslund, Sandra Möller.

Aktuellt:

Erling Nilsson, tränare i IFK Malmö: Vi har haft en riktigt bra träning i veckan och hoppas kunna göra en betydligt bättre match spelmässigt än vad vi gjorde i förra helgens höstpremiär mot IFK Trelleborg.