Stolpe ut för P90-1

IFK Malmös P90-1 har inte alls haft det rätta flytet i höstens två första matcher i P15 Skåne grupp A. Först 1-3-förlusten i premiären mot Kristianstads FF och trots tre stolpskott, endast 0-0 på lördagen, mot BK Olympic.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Med minsta lilla flyt hade vi istället haft sex poäng efter två omgångar. Nu har vi en enda. Vi gjorde en strålande match och spelade ut Kristianstads FF, som inte är något dåligt lag. Mot BK Olympic var vi inte alls lika bra, men borde ändå ha vunnit.

Jag vet inte när vi senast lyckades besegra Olympic. Trots att vi egentligen är betydligt bättre, så får de minst oavgjort varje gång. Men så är det när många av spelarna i lagen umgås privat. Det blir lätt lite spänt och spelarna vågar inte spela ut.

Vi som annars brukar spela så bra fick inte alls spelet att stämma. Det såg stundtals väldigt stirrigt ut och istället för att ta det lugnt, så hastade vi iväg avsluten, körde med tjongbollar och slarvade i passningsspelet.

IFK Malmö 1 – BK Olympic 1 0-0 (0-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Ibrahim Mujadzic, Malmö
Mål:
Varningar: Rebar Ali (IFK)
Utvisningar: Mohammed Khaled (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Khaled

Roland Levay
Vladan Jelic
Valon Makolli
Mirko Lukic

Alden Smajlovic
André Sjöholm
Ali Burrniku
Omar Aouida

Demokrat Maxhuni
Mattias Folkeson

Avbytare

Ahmed Nemer
Eleftherios Bolis
Mustak Awad
Rebar Ali