U-laget upp i serieledning

IFK Malmös U-lag öser in mål i reservlagsserien division 1 Södra Skåne. Tretton mål på höstens tre första matcher och ytterligare sex i måndagens seriefinal, där "gulingarna" besegrade Kulladals FF med hela 6-2 och övertog därmed förstaplatsen i tabellen.

Alvaro Ripoll, tränare för IFK Malmös U-lag:

Vi gick ut och gjorde ytterligare en bra match. Lite överraskade blev vi dock av att målen föll så pass tidigt och därmed gav matchen en helt annan bild än den som vi hade förväntat oss.

Spelarna lyckades dock trots detta hålla koncentrationen uppe matchtiden ut. Vi hade matchen totalt i våra egna händer och det var aldrig något snack om vilket lag som skulle ta hem segern.

En styrka vi har är att vi alltid går ut väldigt hårt både fysiskt och mentalt. Än så länge har det gett resultat och vi kan inte vara annat än riktigt nöjda med hur det ser ut för tillfället i det här laget.

Trots den hårda konkurrensen som råder mellan A-lags- och U-lagsspelarna, så är varje val som görs alltid för lagets bästa. Det förstår killarna mycket väl och det är kanske också därför som vi nu har vunnit sju raka matcher.

Kulladals FF – IFK Malmö 2-6 (1-3)

Arena: Kulladals IP
Domare: Johnny Babic, Malmö, Naim Bytyqi, Oxie, Goran Voloder, Malmö
Mål: 0-1 (3) Nana Piesie, 0-2 (5) Fisnik Alaj, 0-3 (10) Fisnik Alaj, 1-4 (58) Migjen Shaqiri, 2-5 (77) Fisnik Alaj, 2-6 (82) Fisnik Alaj
Varningar: Blerim Mullici (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Nezir Mehmeti

Henry Safi
Valon Muslijaj
Lirim Sali
Mahmod Khattab

Blerim Mullici
Hajriz Maloki
Migjen Shaqiri
Azeem Razwan

Nana Piesie
Fisnik Alaj

Avbytare

Jeton Krasniqi (Hajriz Maloki 46)
Edgardo Menjivar (Lirim Sali 53)
Ahmed Tamim (Migjen Shaqiri 61)
Paul Havn (Blerim Mullici 73)
Mohammed Kahidani (målvakt)