P90-1 förlorade igen

Det ser tufft ut för IFK Malmös P90-1 i kampen om en plats i Pojkallsvenskan till våren. Endast en poäng efter tre spelade matcher i P15 Skåne grupp A och ett spel som inte alls fungerar. 2-3-förlusten på fredagen mot Arlövs BI var ett tydligt tecken på detta.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

När vi spelade mot Arlövs BI i våras vann vi och samma sak mot Kristianstads FF, som vi mötte i första höstmatchen. Men tyvärr är det inget som går vår väg för tillfället och vi måste nu ta oss i kragen ordentligt om vi skall kunna fixa en plats i Pojkallsvenskan.

Tidigare har det åtminstone gått ganska hyfsat spelmässigt. Men mot Arlövs BI var det under all kritik. Det var inte någonting som fungerade och ärligt talat hade vi inte varit förtjänta av någon poäng, även om vi var nära att hämta upp ett 0-3-underläge.

Arlövs BI 1 – IFK Malmö 1 3-2 (2-0)

Arena: Kronetorpsvallen
Domare: Petter Niklasson, Tygelsjö
Mål: 3-1 (47) Demokrat Maxhuni, 3-2 (54) Mattias Folkeson
Varningar: Ahmed Nemer, Hicham Ali, Valon Makolli (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Chaib Yanar

Roland Levay
Vladan Jelic
Valon Makolli
Mirko Lukic

Ahmed Nemer
Tobias Rosenlind
Ali Burrniku
André Sjöholm

Demokrat Maxhuni
Mattias Folkeson

Avbytare

Eleftherios Bolis
Hicham Ali
Mustafa Karim
Mustak Awad
Omar Aouida