Tvåsiffrigt för P92

Det var i stort sett spel mot ett mål när IFK Malmös P92 på lördagen tog sin tredje raka seger i P13 Malmö grupp A. "Gulingarna" körde på för full maskin och utklassade till slut LM Lilla Torgs FF 3 med 11-1 efter 6-0 i halvtid.

Andres Delgadillo, tränare för IFK Malmös P92:

De var väldigt svaga och vi var totalt överlägsna under hela matchen. Vår första halvlek var väl också ganska hyfsad, men i andra släppte vi till onödigt mycket bakåt då de kunde komma över på vår planhalva tre gånger och göra ett tröstmål.

LM Lilla Torgs FF 3 – IFK Malmö 1-11 (0-6)

Arena: Mariedals IP
Mål: Omar Khaled 5, Axel Bengtsson 3, Emir Sadrija, Hussein Abdul-Rahim, Mikaili Nboneku (IFK)
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Pala Abas

Hussein Abdul-Rahim
Jesper Jönsson
Joel Nordström
Amine Petsompan

Emir Sadrija
Mikaili Nboneku
Josef Gashi
Orlando Martinez Delgadillo

Axel Bengtsson
Omar Khaled

Avbytare

Jesper Olofsson