Besvikelse av P90-1

Vinsten senast mot Landskrona BoIS skulle vara vändningen trodde man. Men i lördagens match i P15 Skåne grupp A mot jumbon Helsingborgs Södra BIS var IFK Malmös P90-1 tillbaka i gamla synder och förlorade helt oväntat med 0-2.

Josip Lukic, tränare för IFK Malmös P90:

Vi har inte alls varit oss själva spelmässigt sedan höstpremiären mot Kristianstads FF. Jag vet ärligt talat inte vad det är som har hänt med laget, men en sak som är säker är att spelarna måste ändra attityd och rannsaka sig själva.

Nu ska vi nog kunna nå Pojkallsvenskan ändå till nästa år. Det är faktiskt inte så svårt som jag trodde. Ettan till och med sexan går dit direkt. Sedan kvalar sjuan och åttan. För tillfället är vi på sjunde plats, men vi ska förhoppningsvis kunna avancera.

I dagens match skapade vi bara en enda målchans värd namnet och det var ett ribbskott. Samtidigt gjorde vi två grova missar i försvaret, vilket fick till följd att Helsingborgs Södra kunde vinna den här matchen.

IFK Malmö 1 – Helsingborgs Södra BIS 0-2 (0-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Jon Valentin-Ivan, Malmö
Mål:
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Khaled

Mirko Lukic
Vladan Jelic
Valon Makolli
Mustafa Karim

Maher Touhami
Ali Burrniku
Kristoffer Bertolino
André Sjöholm

Mattias Folkeson
Demokrat Maxhuni

Avbytare

Ahmed Nemer
Mustak Awad
Omar Aouida
Rebar Ali