Vinsten senast mot Landskrona BoIS skulle vara vÀndningen trodde man. Men i lördagens match i P15 SkÄne grupp A mot jumbon Helsingborgs Södra BIS var IFK Malmös P90-1 tillbaka i gamla synder och förlorade helt ovÀntat med 0-2.

Josip Lukic, trÀnare för IFK Malmös P90:

Vi har inte alls varit oss sjÀlva spelmÀssigt sedan höstpremiÀren mot Kristianstads FF. Jag vet Àrligt talat inte vad det Àr som har hÀnt med laget, men en sak som Àr sÀker Àr att spelarna mÄste Àndra attityd och rannsaka sig sjÀlva.

Nu ska vi nog kunna nÄ Pojkallsvenskan ÀndÄ till nÀsta Är. Det Àr faktiskt inte sÄ svÄrt som jag trodde. Ettan till och med sexan gÄr dit direkt. Sedan kvalar sjuan och Ättan. För tillfÀllet Àr vi pÄ sjunde plats, men vi ska förhoppningsvis kunna avancera.

I dagens match skapade vi bara en enda mÄlchans vÀrd namnet och det var ett ribbskott. Samtidigt gjorde vi tvÄ grova missar i försvaret, vilket fick till följd att Helsingborgs Södra kunde vinna den hÀr matchen.

IFK Malmö 1 – Helsingborgs Södra BIS 0-2 (0-1)

Arena: Malmö Stadion, plan 7
Domare: Jon Valentin-Ivan, Malmö
MĂ„l:
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Khaled

Mirko Lukic
Vladan Jelic
Valon Makolli
Mustafa Karim

Maher Touhami
Ali Burrniku
Kristoffer Bertolino
André Sjöholm

Mattias Folkeson
Demokrat Maxhuni

Avbytare

Ahmed Nemer
Mustak Awad
Omar Aouida
Rebar Ali