Vinst igen för P91-2

IFK Malmös P91-2 vann även höstens femte match i P14 Sydvästra grupp C1. Man gjorde det i överlägsen stil sedan det blivit hela 8-2 mot Dalby GIF i en match där "gulingarna" presterade en riktigt fin fotboll.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Jag måste säga att detta var den bästa matchen som vårt andralag har gjort på hela året. Om det överhuvudtaget fanns något att klaga över, kan det inte ha varit mycket och det var en fröjd att stå vid sidan om planen.

Dalby GIF – IFK Malmö 2 2-8 (1-4)

Arena: Dalby IP
Domare: Måns Andersson, Dalby
Mål: 0-1 (7) Besemír Faniq, 0-2 (12) Engin Redzepovski, 0-3 (19) Norlla Amiri, 0-4 (22) Yehia Abed El Rehman, 1-5 (33) Besemir Faniq, 1-6 (40) Norlla Amiri, 1-7 (45) Michael Lindén, 1-8 (52) Yehia Abed El Rehman
Varningar:

IFK MALMÖ (4-4-2)

Daniel Sandberg

Robel Geresus
Ismael Figueroa
Michael Lindén
Yehia Abed El Rehman

Walle Ben-Amara
Armin Pasagic
Norlla Amiri
Ibrahim Abutaq

Besemir Faniq
Engin Redzepovski

Avbytare

Ahmed Mohammed
Delshad Kogi
Erik Helmer (målvakt)