P89 skrällde mot Vången

Ingen hade räknat med att IFK Malmös P89 skulle ha någon chans i söndagens match mot serieledande BK Vången i Pojkallsvenskan Södra Götaland. Men när man som minst anade det slog "gulingarna" till och vann med klara 4-1.

Dusko Radinovic & Gustavo Olivera, tränare för IFK Malmös P89:

Det var precis som när vi mötte BK Vången i MM. Ett tidigt ledningsmål för vår del och de började hänga med huvudena. Den enda skillnaden jämfört med senast var att vi nu aldrig tillät dem komma tillbaka och kunde ta en solklar seger.

BK Vången kan heller inte skylla förlusten på otur. Det här var vår match från första till sista minuten och den stora frågan var hur stora segersiffrorna skulle bli. 7-1 hade nog bättre speglat händelserna på planen.

IFK Malmö – BK Vången 4-1 (1-0)

Arena: Malmö Stadion, plan 2
Domare: Kujtim Asanovski, Malmö, Goran Voloder, Malmö, Vedat Ömer, Malmö
Mål: 1-0 (13) Dzevad Nezirevic, 2-0 (42) Alaa Baker, 3-0 (46) Alaa Baker, 4-1 (78) Marco Smigoc
Varningar: Gabriel Olivera, Guner Alievski, Mustafa Arezoo (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Mohammed Kahidani

Gabriel Olivera
Guner Alievski
Patrik Larsson
Mustafa Arezoo

Ghassan Talozi
Ahmedin Sudic
Arbon Kryeziu
Marco Smigoc

Dzevad Nezirevic
Alaa Baker

Avbytare

André Sjöholm (Marco Smigoc 34)
Dennis Celebic (Ahmedin Sudic 55)