P91 tvåa i Skåne

IFK Malmös P91 hade inte marginalerna på sin sida i söndagens DM-final mot Lunds BK. "Di gule" såg ut att ha greppet om matchen då man tog ledningen med 1-0, men lundensarna kunde vända och vinna med 2-1.

Lars Lundberg, tränare för IFK Malmös P91:

Tyvärr kom vi inte alls upp i samma spelkvalité som i onsdagens semifinal mot Malmö FF. Normalt sett är vi ett bättre lag än Lunds BK, men den här dagen visade de lite mer vilja och vann fullt välförtjänt.

Men jag måste trots allt berömma killarna. Att vara näst bäst i Skåne är inte dåligt. Dessutom har vi spelat bra rakt igenom hela turneringen och det var riktigt små marginaler som avgjorde den här matchen.

Vårt spel var ganska bra i första halvlek där vi stundtals spelade ut Lunds BK. Men i andra halvlek föll vi tillbaka och hamnade tidigt i underläge, samtidigt som vi fick två femminutersutvisningar.

Efter en sådan här match vill jag ge extra plus till två spelare, mittbacken Walid Shams och anfallaren Saiid Zadran. För dessa innebar de fina insatserna att de belönades med plats på ett novemberläger med Skånelaget.

Lunds BK – IFK Malmö 2-1 (1-1)

Arena: Romelevallen
Domare: Nabil Fakhro, Malmö, Driton Halili, Malmö, Zoran Manojlovic, Malmö
Mål: 0-1 (13) Hicham Ali, 1-1 (28) Hamid Alamin (straff), 2-1 (35) Armend Xhemajli
Varningar: Hamodi Hotait, Manar Ali (IFK)

IFK MALMÖ (4-4-2)

Daniel Sjölin

Rami Badran
Tom Stensson
Walid Shams
Manar Ali

Mateo Mandic
Tobias Rosenlind
Ernesto Magaljas
Josef Ahmad

Saiid Zadran
Hicham Ali

Avbytare

Boris Hrncic
Hamodi Hotait
Ibrahim Abutaq
Robel Geresus
Yehia Abed El Rehman