Hässleholm på gång igen

Det var IFK Hässleholm som förra helgen blev andra lag den här säsongen att besegra serieledande Bunkeflo IF. Övertygade gjorde också söndagens motståndare, IFK Malmö, då man bortabesegrade Höllvikens GIF med 2-0.

Startelvan (4-4-2): Joel Ringström – Jesper Westerberg, Niklas Fischer, Mikael Dahlgren, Andreas Nilsson – David Hansson, Alexander Söderberg, Daniel De Stefano, Peter Eriksson – Johan Persson, Burim Rexhepi. Avbytare: Bobby Alm Nilsson, David Eek, Peter Olsson, Robert Drwiega, Stefan Paulsson (målvakt).

Aktuellt:

Peter Persson, tränare i IFK Hässleholm: Vi spelade riktigt bra mot Bunkeflo IF. Kanske var det vår bästa match i år. För en gångs skull visade vi det engagemanget som det har varit lite si och så med tidigare, vilket gav resultat.

Det blir stentufft som alla andra matcher mot IFK Malmö. 2-0 borta mot Höllviken var riktigt imponerade. Dessutom var de inte alls ofarliga mot Bunkeflo, så det gäller för oss att vi är på tårna. Att få första målet är oerhört betydelsefullt.